Çift Dilli Eğitim

Alanında tecrübeli kadromuz ve yönetim ekibimizin katkılarıyla oluşturulan çift dilli eğitim programı, Cambridge onaylı bir müfredat aracılığıyla yürütülür.

Uygulanan çift dilli müfredatımız 7 alanda (Kişisel-Sosyal ve Duygusal, Fiziksel, İletişim ve Lisan, Okuryazarlık, Matematik, Dünyayı Anlama, Anlamlı Sanat ve Tasarım) desteklenerek, hem Türkçe hem de İngilizce olarak, çağdaş metotlar kullanılarak ve aktiviteler aracılığıyla yürütülmektedir.

3 yaştan itibaren İngilizce temelli eğitime başlayan çocuklarımız, 5 yaşına geldiğinde etkin İngilizce konuşma ve Türkçe’de ise, gelişim özellikleri dikkate alınarak, okuma ve basit yazma becerisini elde etmektedirler.

Çift dilli eğitim müfredatı öğrencilerin yaratıcılığını geliştiren ve sorgulayıcı düşünme yapılarını besleyen bir anlayışla uygulanır. Bu yöntemle öğrencilerimiz sınıf içerisinde daha aktif, görüşlerini söylemekten çekinmeyen ve liderlik özellikleri gelişmiş bireyler olarak yetişirler.